Борислав Борисов замени Ивайло Даскалов в ”Темата на спорта” по Nova

13 юни 2012 | 14:56 Дачев
Борисов стана водещ на "Темата на спорта" още от старта на предаването, като зае мястото на първоначално обявения Ивайло Даскалов, който напуска екипа на Нова Броудкастинг Груп след 8-годишна успешна кариера в медията.

Опитният водещ Борислав Борисов е едно от лицата в ефира на „Темата на спорта”. Заедно с Петър Виденов, двамата са водещи на предаването, като всяка вечер в полунощ един от тях прави обзор на най-актуалните и важни спортни събития и Евро 2012.
Петър Виденов водеше студиото на УЕФА Шампионска лига по Diema и Diema 2 през есента на 2009 г.

Нова ТВ закупи правата за излъчването на 5 минути от всеки мач от европейското първенство и ежедневно представя най-интересното от играните в същия ден мачове, без да пропуска да прави анализ на ключовите ситуации, да добавя отзвук от случилото се в предишния ден и да разкрива новините за предстоящите срещи.

* * * * * * *

Боби Борисов стана водещ на „Темата на спорта” още от старта на предаването, като зае мястото на първоначално обявения Ивайло Даскалов, който напуска екипа на Нова Броудкастинг Груп след 8-годишна успешна кариера в спортния отдел на медията.

Ивайло се присъединява към медията през 2004 г. Първоначално е водещ и коментатор на баскетболните срещи от българското първенство и NBA, а от 2006 г. започва да коментира и футболни мачове. През 2008 г. е водещ на европейското първенство по футбол, а след това става едно от лицата на предаванията, посветени на английското първенство и активно навлиза в света на английския футбол.

„Благодаря на спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп и Веселин Василев за възможността да упражнявам професията спортен журналист през този период”, споделя известният водещ.
Нова Броудкастинг Груп също изразява своята благодарност и признателност към професионализма и лоялното отношение на Ивайло Даскалов през всички тези години. „Ивайло Даскалов безспорно е един от хората, допринесли изключително много за утвърждаването на спортния екип на Диема и Нова Спорт като един от най-успешните и доказали се в родния ефир. Пожелаваме му успех и вярваме, че и занапред ще продължава да бъде пример за професионализъм във всички свои бъдещи начинания”, коментира Веселин Василев, директор „Спорт” в мезийната група.



ИЗБРАНО