Реклама / Ads
5| 6891 |19.11.2013 НОВИНИ

Люба Ризова: Конкуренцията ни взе наготово водещи

.
Люба Ризова
Аз винаги много ще тъгувам за Ани и Виктор, които бях приела не само като колеги, но и като близки и сърдечни приятели, с които можеш да си споделиш. От друга страна, ще съм вечно благодарна на Генка и Косьо, които трябваше да влязат в жегата без никакво време за подготовка и се справиха изключително достойно.
 

Естествено, че сме се опитали да ги спрем, казва в интервю за 24 часа шефката на новините в БТВ Люба Ризова. Изключително съм благодарна на генералния директор Вики Политова, която положи много усилия да ги задържи и беше готова да посрещне всички техни искания, но те вече бяха решили и бяха приели другото предложение, казва тя.
 

В крайна сметка няма нищо фатално в това хората да сменят работното си място. Това, че някой е станал популярен в една медия, не значи, че ще бъде на един и същи екран цял живот. В телевизиите в Америка и в Европа това са абсолютно нормални неща, а както виждаме през последните две-три години - и у нас. Това дава възможност за нови предизвикателства и за развитие на повече хора. Освободеното място е възможност други да се изявят и да наложат своя почерк. Затова и ние се стремим да развиваме нашите хора и на тях да даваме кариерни възможности, а не да разчитаме на готов продукт отвън, коментира Ризова.

Принципно телевизията е динамична медия и няма неща завинаги. Ани Салич помоли да води на по-облекчен режим. Тя е най-любимото и утвърдено лице по всички зрителски проучвания през годините. Много сме благодарни, както и на Юксел, Гена и Венелин, които са на много тежък режим от дълго време. Така че медията задължително трябва да се съобразява с чисто човешките желания и нужди на хората, които са си дали труда, усилията и съществена част от живота си за успеха . Работи се по проект, в който ключова роля ще играе Ани Салич. Но е много рано още да ви запознавам с подробности, казва още Ризова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6914 |26.06.2013 Люба Кулезич сънувала "криминално-политическа мутра", която я заплашва . 37| 8000 |15.06.2013 Люба Кулезич: Никой не може да ми затвори устата . 127| 21510 |14.06.2013 Пребиха Люба Кулезич. Тя: "Наритана съм по главата" . 2| 4720 |11.06.2013 Бизнесмени си плащат за проверка на конкуренцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads